Campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor demarează în această seară

Campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor demarează în această seară

Aşa cum a anunţat primarul Nicolae Barbu în conferinţa de presă de săptămâna trecută, campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor a demarat. Precedată de o altă acţiune împotriva ţânţarilor, prin intermediul S.C. Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi S.A., în care prioritate au avut parcurile, spaţiile verzi şi zonele cu vegetaţie abundentă din municipiu, această nouă campanie vizează în special dezinsecţia la nivelul cartierelor (casa scării, subsol şi spaţiile verzi din jurul blocurilor), şi cea la nivel aerian, din avion utilitar.
Primul cartier în care echipele de lucrători vor acţiona este Tineretului. Dezinsecţia va începe în seara aceasta, în intervalul orar 18,00 – 22,00, şi va continua în dimineaţa zilei de mâine, 15 august, în intervalul 6,00 – 10,00. Până pe data de 25 august se va acţiona cu substanţe insecticide în toate celelalte cartiere din municipiu. Echipa de dezinsecţie va fi însoţită de reprezentanţi ai Primăriei, precum şi de administratorii blocurilor.
Dezinsecţia aeriană din avion utilitar va începe vineri, 16 august. Ca şi în campaniile precedente, dezinsecţia se va efectua dimineaţa, între orele 6,00-10,00, şi seara, între orele 18,00-22,00.

Ultima modificare: 14.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Două proiecte de asociere aprobate astăzi de consilierii locali

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.